måndag 9 maj 2016

Att vara deras mamma!

Visst är det stort. Att vara mamma alltså! Så väldigt tacksamt trots att man inte får direkta tack av de små aporna men man får ju det i form av kärlek, gränslös kärlek. När det gnälls och de egentligen bara vill komma upp i famnen och kramas lite. När de leker glatt men hela tiden har stenkoll på var du är. När man vaknat mitt i natten till ett sömnigt mammaaaaa. Ja, så många vardagsexempel på när mamma behövs!


Morsdagen till ära sov barnen som stockar och jag sov ostört NIO timmar. Alltså halleluja! Jag vaknade faktiskt först av alla och undrade vad som pågick. Efter morgonsysslorna drog jag på mig en klänning och Umi ropar wau mamma fiiiin, haha, han kan nog den där lilla. Förmiddagen spenderade vi i San Anton Garden och beskådade blommor och sedan i Presidents Kitchen Garden var vi såg djur och åt en enorm gräddbulle och drack kaffe medan barnen lekte. Där finns en fin lekpark brevid caféet så det är perfekt. Djuren måst jag dock säga att var mindre kul att se. Eller ja, Umi tyckte det var super att se både hästar, åsnor, getter, lamm, kaniner, hönor, laman och whatnot men djur i små inhägnader/burar är något så förbaskat motbjudande att jag verkligen tycker det borde vara olagligt. Hur som haver så var det en fin dag.




Tycker om denna bild på Ava. Lite smutsig som hon alltid är, vilken man ju blir när man kryper ute som inne, och ofta med något att knappra på i handen och på tok för stora skor som hon endast hade på sig tillfälligt. Allt hon har på sig är ärvt från familj och vänner, just så som det ska vara! Gullen!


Och en bonusbild från idag. Umi ser lite blasé ut men nå man kan ju inte alltid lyckas på bild. Ava ser nästan större ut än Umi men det är nog vinkeln och höjden på stolen för större än Umi är hon inte ännu, men nästan lika stor och många kläder kan de redan dela på.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar