måndag 14 mars 2016

Nästan framme

Ja, idag flyttar vi eller har redan flyttat fast vi inte ännu är i huset. Vi gjorde så att medan jag var ett par timmar med barnen i lekparken och på kaffe, så förde F alla grejor till huset och träffade ägarna.

Bonus bild på Umi i sin nya lippis, som hölls på i en kvart, nytt rekord.
 Varför är vi inte i huset då? Ja, nå, eftersom barnen var helt slut efter att ha lekt i två timmar med en massa barn och vi inte har brottom från lägenheten så får de sova siesta innan vi äntligen far. Området vi flyttar till heter "Il kortin ta’ ghajn zejtuna", hehe, kommer aldrig att komma ihåg det eller lära mig uttala det. Fast jo, det gör man ju.


Xima är galet stressad och undrar nog vart fasen det nu igen bär av. Om hon bara visste vad som väntar henne! Hon kommer att ha the time of her life.

Det härliga var att ägarna var i huset när F var där och de hämtade in ett nytt kylskåp, det gamla gick precis sönder, och tog med flakbil bort en massa döda grenar, löv och annat skräp från trädgården. Är jätte otålig att äntligen får stiga in i vårt nya hem!

4 kommentarer:

  1. Oj va spännande!! Lycka till i nya huset! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Oj, va spännande o skönt att ni så snabbt fixat ett hem. Nu väntar jag ivrigt på bilder! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte just på er idag när vi flyttade in igår och fick internet fixat idag (!). Lite annat än er Gabon internet upplevelse... huhu.

      Radera