tisdag 15 mars 2016

Huset - bildbomd

Vi flyttade in igår och här kommer en massa bilder på huset och trädgården, precis så som det ser ut när vi flytta in, dvs utan fixande eller våra egna grejor. De borde förövrigt anlända imorgon, hurraa!

Jag står vid porten och här kom man ner till vår ingång. Husets övre del är grannens, vi bor där nere.

Här går man ett par trappsteg ner till oss.
Vår ingång är där var tvättställningen står. Kolla trädgården alltså!
En panorama av köket & vardagsrummet. Spanjorerna hade lämnat en super plastmatta som man kan ha ute, inne eller fast på stranden. Den tog jag genast fram och Ava stortrivdes på den mitt i vardagsrummet. Huset är inte heller alls så kallt som i lägenheten vi bott i. Men som ni ser så är inredningen ganska gammalmodig.
Köket med Umi som väntar på middag
Vardagsrummet.
Vårt sovrum, var det nu finns extra sängar där till vänster som skall bort. Vi slänger alla madrasser och köper nya för de är lastgamla, obekväma, fuktiga och luktar smått mögel. Som tur hade vi köpt en tunn gästmadrass som Umi kan sova på tills de nya madrasserna kommer.
Sovrummet från andra hållet. Bakom gardinen till höger är en öppning till vardagsrummet. Öppna spisen står bakom öppningen vilket gör att varm luft sprids fantastiskt bra men ljudisoleringen är minsann inte great.
Öppningen.
Taget från vardagsrummet/köket.
Trädgården från andra ändan

Trädet vid ingången
Palmträd som återhämtar sig
Efter en förmiddag i trädgården hittade alla sitt. Hunden kom till ro i solen.
Umi började pyssla på med sitt organiserande av löv.
Jag hitta två barnstolar som jag tvättade och de kom genast till god användning.

Och vi tog en lunch cider i solen för att fira att flytten gick bra, att vi hittat ett nytt hem, att alla är friska, att grejorna verkar komma imorgon, att vi redan lyckas fixa internet och att vi fortsättningsvis är lyckligt gifta!
 Har inga bilder på barnrummet eller badrummet men det kommer. Barnrummet fungerar som bäst som förvarringsutrymme för alla kappsäckar innan vi hinner städa och packa upp. Känns som att nu har vi all tid i världen. Visst vill man snabbt få allt fixat och ordnat men samtidigt skönt att skapa en avslappnad atmosfär för hela familjen. Nu är vi hemma!

1 kommentar:

  1. Ser supermysigt ut!! Oj va ni kommer att få det bra där, det syns :)

    SvaraRadera