lördag 24 februari 2018

Barnkalas på Malta

Barnkalas på Malta firas med pompa och ståt. Det är ingen frågan om att bjuda hem några kompisar på saft och kaka utan lokal hyrs på diverse lekland eller i hotell, det finns hoppslott, entertainers, varmmat för alla (inklusive föräldrarna), kakor, goodie bags och what not. Nu snackar vi kalas för 4 åringar.

Haft chansen att nu delta i 4 Maltesiska kalas, senast idag. Umi var en av de få bjudna från klassen, resten var den stora tjocka släkten. Vi var de ända utlänningarna. På de andra kalasen har hela klassen varit bjuden, dvs 20 barn med föräldrar. Tycker det är så guld värt att få ta del i dessa evenemang. Snacka om kulturskillnader. Dessutom roligt för mig att tala med föräldrarna för idag kände jag verkligen ingen från förrut. Alla berätta hur omtyckt Umi är i klassen. Faktiskt roligt att höra. Läraren säger alltid att han är duktig på att ta hand om sina vänner. Härlig egenskap som jag hoppas håller livet ut.

Umi har varit jätte blyg/osocial på kalasen men idag hade han eld i rumppan och lekte med alla. Han åt dessutom en hel stor pizza vilket imponerade stort på alla eftersom de andra barnen åt en slice. Haha. Ava som också fick delta idag (eftersom F är bortrest) var inte mycket sämre. Hon åt en enorm portion franskisar och nuggets, följt av kaka och kex. Haha. Inga fel på aptiten minsann.

Imorgon skall vi på italienskt kalas i ett stall. Härligt med vänner och program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar