lördag 16 december 2017

Lite julfiilis

Hemskt mycket julstämning får man nog inte i knallande sol och +20C men mellan varven har det varit blåsigt och regnigt och när man sitter framför brasan med julmusik i högtalarna och barn som vrålar jingle bells ikapp så får man nästan lite julfiilis. Nästan. Umi talar inte alls om paket eller julklappar utan är endast intresserad av christmas songs and lights. Under den senaste veckan har vi bakat, klippt några snöflingor och då lyssnat på julmusik.Vi har faktiskt inte dekorerat hemma eftersom vi åker bort. Umi hämtade dock på fredagen hem några mycket fina verk han gjort i skolan. De hängdes genast upp.

 

          

Ava fick en present av sin dagmamma som uppskattades mycket.


Umis lärare hade packat en påse fylld med choklad som julgåva och en bonuspåse åt Ava. Hur snäll kan man vara, alltså?! Hon är fantastisk.

Vi som hade tänkt att det nog inte blir några julklappar i år har ändå lyckats samla på oss en liten hög att ta med. Böcker åt både barnen och mig på svenska av mina föräldrar och mormor. Guld värt! Vi tar med dem alla! Finsk choklad åt F. Varsitt ritblock och tuscher åt barnen. En liten leksak och en påse kulor som man kan trä på tråd var, och ja, sen ännu ett mini gosedjur var som de ska få på flyget. Ganska perfekt med andra ord.


Jag var igår på en flickmiddag var det plötsligt sattes igång och sjöngs happy birthday. Haha. Det är alltså min födelsedag imorgon. Det var så roligt. Vi var 8 stycken hemma hos en. God mat och sjukt roligt kväll. Galna jultraditioner med knäppa presenter som bytte ägare. Oj vad vi skratta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar