torsdag 29 juni 2017

Mycket simmande nu!

De flesta eftermiddagr efter att jag kommit från jobbet åker vi till stranden. Det är så varmt, så varmt. Det talas om en värmebölja denna vecka och det kan man minsann säga. Telefonen säger +35C och hemma har vi redan +32C inne, dag som natt. Riktigt augusti väder, men det är ju bara juni. Det lovas dock svalare (+29C) till nästa vecka så det blir skönt.

Men inte kan man ju klaga över värmen egentligen. Det är ju så skönt och roligt att kasta sig i havet innan middagen. Barnen älskar att plaska runt med sina simringar. I förrgår stannade vi på spontan middag vid en strandrestaurang och igår beslöt vi att grilla efter att vi simmat. Härligt att man kan leva så, en helt vanlig vardag med båda simning, restaurangbesök eller grillande.

Idag far F till Barcelona på tre dagar för att fira min systers man! Han fyller 40 och ordnar världens party med vänner från alla världens hörn. Unnar F verkligen denna helg. Så skönt och behövligt att ibland få en paus från hemmapappavardagen. Barnen och jag ska hitta på en massa roligt. Blir förhoppningsvis ett fint veckoslut för alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar