lördag 18 mars 2017

Världens party!

Idag firade vi Umis 3 årsdag. Han började dagen med att sova till klockan nio vilket ju var härligt skönt med tanke på att vi skulle ha kalas senare på dagen. Alltid bra med ett utvilat barn! Han fick en helt galen robot av oss och en cyckel. Sedan pyntade vi trädgården och förberedde kalaset. Umi var så ivrig och frågade stup i kvarten om barnen har kommit.

 


Umi hämta ut en massa leksaker som gästerna kunde leka med.
I väntan på gästerna.Vi bjöd in en massa vänner och alla förutom en familj kom! Jee, va kul! Det var så himla lyckat! Allt som allt var vi 25 vuxna och 18 barn. Låter ju helt crazy när man säger det, men i vår trädgård kändes det inte alls för mycket utan det helt enkelt bara ryms folk! Barnen lekte så fint tillsammans, över förväntan faktiskt. Vuxna hann skåla med några glas prosecco och umgås medan barnen underhöll sig själva. Win win, för alla!

Hann inte ta bilder på bjud-bordet men vi hade en massa frukt, vattenmelon, honungsmelon, vindruvor men också popcorn, chips, kex, fyra stora dippar så som hummus och grönskasksdipp i grekisk yoghurt, baguetter och sen en super fin och god dinosaurie kaka, som vi beställt. Det mesta gick åt och alla verka nöjda!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar