måndag 20 februari 2017

Ava då?

Det blir mycket skrivet om Umi här på bloggen i samband med skolstarten men Ava är inte alls åsidosatt.


Hon är i en sån underbar fas. Hon är jämnt glad och rolig. Hon skojar, skrattar, sjunger, äter och sover bra! Ava är nöjd ute som inne, allt passar! Hon både njuter av ensamtid med oss samtidigt som hon nog saknar Umi när han är i skolan. Hon går omkring och ropar Mimi, och tar sina skor och visar att vi ska åka efter honom. De leker som galningar när han kommit hem.

               

Barnen började ju på karate här i höst och trots att Umi inte mera kan gå så fortsätter Ava och det tycker hon är kul. De har en hinderbana var de över balans, kullerbyttor och att hoppa jämnfota vilket hon är otroligt bra på. Sedan är det mycket spring med bollar vilket Ava älskar. Förutom karate går hon varje vecka på Toddler Friday Club och sedan besöker vi bondgården med djuren. Riktigt passlig mängd arrangerad aktivitet.



Hon har börjat tala mer och säger en massa olika läten. Idag ropade hon bye bil när vi stod och kollade på bilar. Hon gör sig dock otroligt väl förstådd för att vara så fåordig. Hon pekar mot munnen och säger där när hon är hungrig. Hon tar en i handen, för en vart hon vill, pekar där och ropar this, när hon vill veta vad det är, hon grimaserar och viftar.

Hon är en gulle utan like!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar