tisdag 3 januari 2017

Avfuktaren - det är grejer det

Kan ni förstå, under natten sög avfuktaren upp 30 liter vatten från luften hemma hos oss! 30 LITER. Jag som aldrig haft en avfuktare förrut är mycket imponerad och fascinerad. Tänk att det finns så mycket vätska i luften, inte undra på att det känns lite kyligt. Vår grunkka är såpass fancy att man ställa in den på önskad luftfuktighet och så slutar den av sig själv när den uppnåt det. Tycker man till exempel att 65% känns bra i jämförelse till 45% så är det bara att ställa in det så. Bueno!

Edit, Fast nu överdrev jag ju kraftigt, haha. Den sög faktiskt INTE trettio liter under natten, haha. Började fundera att det kan ju inte vara så för behållaren är ju inte så stor att 30 liter vatten ryms i den. Maskinen kan dra 30 liter vatten per dygn men behållaren är c.5 liter så, så mycket drog den under natten. Hehe, så ja, en viss skillnad mellan 5 och 30, men nå, det är väl inte så noga.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, jag läste med hög och förfärad röst åt Caj att den dragit TRETTO LITER!!! Sen fortsatte jag läsa och fick skratta lite, jag med :) Men skönt jo att ni inte har så fuktigt. Nog är ju fem liter också massor (fast inte lika skandalöst som trettio!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jå, tyckte också det var HELT SJUKT att den dragit trettio liter :D haha men så fuktigt kan det väl knappast ens vara!! men fem liter per 8 timmar är inte heller helt fy skam ;)

      Radera