tisdag 20 december 2016

Svärföräldrarna är här!

Har jag ens kommit ihåg att nämna det - att svärföräldrarna anlände på måndagen? Anyways, de är här och de stannar en månad. De brukar spendera vintern, c.3 månader, i Indien men pga diverse hälsoskäl beslöt de att inte åka detta år. Kom hit, sade vi, och det gjorde de. De har hyrt en lägenhet nära oss så det är himla praktiskt.

Barnen och jag blev förkylda i samma väva som de kom, eller ja, vi har anat på Umi att det ligger en förkylning på kommande för han har varit så trött den senaste veckan och på natten till måndagen slog den ut. Han har feber on-off, lägst 37.5C och högst 38.9C, en gediger hosta och jätte snuvig. Avas näsa rinner som en vattenkran och jag är allt däremellan. Pust! Men det goda är att det är OK att vara hängiga, stanna hemma och inte vara så aktiva trots att svärföräldrarna är här, för de stannar ju en månad. Dessutom så kul att ha dem här över julen. Blir ju lite mer stämningsfullt med fler runt bordet.

Vi hade tänkt att vi sku ha väldigt få presenter detta år. En större playmobil present åt barnen plus lite kritor och såpbubblor. Svärföräldrarna frågade vad de kunde köpa till barnen så medan barnen och jag vila tog F dem till en leksaksbutik och kom hem med tusen grejor! Ha ha! Inte alls som tänkt, med andra ord, men de insisterade förstås och menade att det är nu det gäller osv. Ja ja det är bara att ge sig!

Vi har börjar tala lite med Umi om att julgubben kanske sku behöva Umis tutt (alltså nappen) och han funderar på det. Ibland säger han okej, att han får paket om han ger den och ibland börjar nedre läppen darra när han nämner det. Får se hur det blir, men kanske bra tajmning att bli av med tutten?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar