onsdag 2 november 2016

Södra Sicilien - Modica part II

Nu får jag catcha up med bilder från de senaste dagarna och städerna. Finns så himla mycket att säga men bilderna får tala för sig.

Gick ut och äta till en restaurang som vi blivit rekommenderade. Första gången som jag/vi fick en ordentlig nervös svettattack på grund av barnen. Vi äter ju ute varje vecka så har ganska bra vanan och rutiner inne men nu, började det bara så fel. Ava som är vår all ätade ratade maten totalt, vägra sitta, och börja skrika för hon var hungrig och säkert trött. Nice! Då har vi just beställt in en stor förrätt plus då huvudrätt. Tänkte att det bara blir pannkaka och vi kommer att få gå. Men plötsligt fatta hon att maten var god och sen börja hon äta, och åt och åt! YES! Jag var dock knallröd i ansiktet under hela måltiden. Haha! Men herre du min milde vad maten var god! Riktigt sådär suveränt god.

Helt otroligt hur mycket och långt barnen gick. Glada var de dessutom!
En del av trapporna till vår lägenhet. Så ja, ni förstår att vi skippa vagnen.
Xima hade det också bra. Golvet var lite kallt så vi la hennes filt på en fötölj. Hon är dock inte så van city hund och vägrar göra sina behov tills det är helt nöd och panik.
Sen åkte vi tåg genom staden. Det var roligt, fast lite hysterisk i och med att det tog 45 minuter. Här väntar vi på att tåget fylls innan avfärd.

Ava vägrade ha mössa men huvan ville hon gärna ha på. Bra så!

Som ni ser hade vi ganska kalla dagar. Tröjor och jackor användes väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar