lördag 22 oktober 2016

Vilket väder alltså!

Medicinerna har börjat värka så det finns hopp. Umi andas bättre, hostar mindre och har inte feber. Ute är det strålande väder +28C, sol och en liten bris. Otroligt att det är i mitten, ja nästan slutet, på Oktober och vi får njuta av flipflop, shorts och ärmlöst väder. Njuter stort!

Ava igår, medan Umi sov så pyssla vi på i trädgården och sökte grannens katt.

 

Jag var imorse och barnvaktade min kompis Lindas bebis när hon hade ett viktigt ärende att sköta. Det gick som en dans på rosor. Roligt att kunna hjälpa till. När jag kom hem vattnade vi i trädgården, eller Ava vattna mest sig själv och Umi, som skrek av frustration. Egentligen är vi bjudna på ett födelsekalas på stranden nu på eftermiddagen men fick inhibera. Jätte slött för det var nya intressanta vänner, men hoppas vi har möjlighet att träffa dem snart.

Ikväll ska vi testa laga makaronilåda i vår eländiga ugn. Får se om det alls går. På våren gav vi upp att använda ugnen, på sommaren ville man inte när vi inte hade under +32C inne, men nu ska vi ge fanskapet en till chans.

Ibland kan det se så här kärlekfullt ut när Umi och Ava leker tillsammans. Oftast inte, men gäller att få de goda stunderna på bild, hehe. Kolla på Ximas min, haha!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar