söndag 2 oktober 2016

Dagarna rullar

F har varit hemma sedan torsdagen för han strittade med motorcyckeln i en brant nedförsbacke i en kurva eftersom det regnat. Han fick knät upprivet ganska fult och diverse blåmärken men orsaken till att han varit sjukledig är att han slog handen. Inget gick av men den var såpass ond att han inte kunde använda den normalt och det går ju helt enkelt inte att jobba som dykarinstruktör om ena handen är ute ur spelet. Vad om något sker och någon behöves räddas. Safety first, liksom.

Så vi har haft family time. Vi for en tur till Sliema, en annan till St Pauls's Bay, idag till Dingli Cliffs, hundpromenader, middag på restaurang, vänner på besök, och helt enkel småbarnsvardag. Efter lite höstigt väder och regn kom sommaren tillbaka med besked. Det har varit +30C, svettigt, varmt men ändå rätt skönt. Den enda som inte tyckt så mycket om det är Ava. Hon har varit något sjukt gnällig. Svettig och skrikig. Pust alltså. Non stop i famnen och inte ens det har dugit. Mitt tålamod har prövats något fruktansvärt. Några bilder nedan.

Ava fick sitta på en normal stol på ett café, helt sjukt stolt. Umi, duktiga storebror, mata henne med glass så att alla runt omkring oss ååååhade stort.

Hittade ett fordon på strandpromenaden i Sliema.

Jag idag på eftermiddags hundpromenad, varmt och skönt! Känns minsann inte som Oktober!
Sist men inte minst Ava! Så här har de sett ut de senaste dagarna. Är hon inte i famnen står hon vid mitt ben och skriker. Pust!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar