tisdag 3 maj 2016

Lek i bilder

De senaste dagarna har det blåst verkligen hårt här och som när det regnar håller Malteserna sig inne. Äh, sa jag igår på eftermiddagen. Vi drar på oss jackor och mössor och går ändå ut i blåsten. Man är ju inte gjord av socker. Som anat var vi de enda i lekparken men va skönt det var!Här har vi Ava i full lek från de senaste dagarna.

 

Idag när det igen blåste så attan så tog jag barnen till ett inomhus lekrum som finns i ett av de stora hotellen här i Mellieha. Vi var där innan det öppnat men blev ändå insläppta. Där var inga andra barn vilket var kanske lite tråkigt för Umi men super för Ava för då kunde hon krypa runt vilket är omöjligt när där är 30 vilda barn som springer runt. Svårt att fånga dem på bild.


         

Sen tog blåsten en paus så vi gick ännu på kaffe ner till stranden. Mamma kaffe ropar Umi när han tycker det är dags. Ja, han har äntligen börjat säga kaFFe och inte kakka, som han kallat det framtill nu.


På tal om helt annat så ryms vagnen och Xima så här bra in i bakluckan! Trots att det är en liten bil så finns det ändå gott om utrymme. Perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar