torsdag 28 april 2016

Pembroke lekpark

Igår var alla vakna kl.06 så halv åtta var vi redan ätna och påklädda och F farit på jobb. Fick lust att hitta på något annat än det vanliga, så beslöt att köra till lekparken i Pembroke, vilket är c.20 minuter från Mellieha. Vi var de första på plats och det blåste lite friskt, därav mängden kläder på bilderna men det tog inte länge tills tröjorna åkte av. Umi älskar rutschbanorna och åker i dem alla. Jag fick också klättra upp i de större och åka med Ava i famnen när han så ville att hon sku vara med. Hon kiknade av skratt.

Sakta med säkert droppade det in andra barn och föräldrar. Umi lekte med barnen, Ava åt upp deras kexförråd medan jag tala ditt och datt med föräldrarna. Efter två timmar av lek och stohej var det dags att dra hemåt. Super lyckat och en lekpark jag verkligen kan rekommendera för barn i alla åldrar.

På eftermiddagen när F kommit hem blev det en tur till stranden, Mellieha Bay, var Ava åt några liter sand, Umi kasta boll och laga sandkakor, och vi njöt av tillvaron. Fick lust att ännu gå ut och äta men insåg att det kanske blir lite väl mycket program för barnen och dessutom hade vi en massa färsk mat hemma så det får bli en annan dag. Härliga dagar i ett härligt klimat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar