söndag 24 april 2016

Man hinner så mycket på en dag när man har barn

Hörde jag rätt? Sade jag just att man hinner med mycket när man har småbarn? Jajamen! Kl.09 är man redan i bilen redo för program när den yngsta är färdig för dagens första tupplur och den äldre redan rastlös. Innan vi hade barn låg man nog ännu i sängen kl.09 på en söndag. Sällan hade vi mer än ett program. Allt gick i slowmotion och skönt så. Men nu hinner man med enormt mycket.

På morgonen körde vi till Valletta var vi promenerade runt området runt Republic Street, Umi jagade några duvor, vi drack en kaffe och kollade på folk, och njöt av lite turistigt city liv.





 



 

Den observanta kan se att Umi, igen, lider av uttslag i ansiktet. Inte alls lika illa som sist men ansiktet flammar upp och blir något svullet. Denna version har nu pågått i cirka två dagar. Har dock lokaliserat boven. Den finns nämligen i vår trädgård. Det är någon jäkla planta som blommar, men vilken, ja säg det. När vi varit en längre stund borta från våra kvarter/trädgård så lugnar sig ansiktet men genast vi närmar oss hemmet flammar det upp igen. Vi hoppas den skyldiga plantan dör snart!

Efter lunchen och barnens siesta for vi på barbecue till Fs kollega. Träffade en massa nya människor så det var kul. Vi hann ännu efter det på en längre hundpromenad, hela familjen. Vilken härlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar