fredag 6 mars 2015

Vardagen snurrar på

Dagarna bara går. Varit på mamma/bebis träff och på öppna förskolan med Umi. Kul med program och dessutom extra kul för nu leker han och vännerna så fint ihop, alltså verkligen leker tillsammans, pillar på samma leksak, ger åt varandra, kryper efter varandra osv. Tidigare har det mest varit Umi som daskar de andra i ansiktet och det har nu kanske inte varit så himla populärt, vilket man ju väl kan förstå. Antingen daskar de nu tillbaka och sen leker de, eller sen har Umi sluta slå i ansiktet, vilket ju inte heller sku vara så tokigt. Hur som hellst har det varit himla kul att se.

Skar av kompisen, eftersom han kanske inte vill vara med på bloggen
 Måst säga att för tillfället rullar vardagen ganska smärfritt framåt. Alla är nöjda och friska. Visserligen har Umi sovit två nätter lite sämre, pga nya tänder eller/och exem på vristerna som kliar något otroligt, så lite mer gäspigt än vanligt men annars är alla nöjda.

F laga igår fisk med svampsås och ris. Riktigt gott. Han stekte fisken (tror det var pangasius) i smör med vitlök och citron och laga svampsås med gräslöks creme bonjour. Fisken gjorde middagen lätt men såsen mättande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar