måndag 6 mars 2017

Måndag även här

Umi vaknar en stund innan väckarklockan och ropar glatt att idag ska han till skolan. Jajamen, det är ju måndag. Eftersom vi har lite tid över kryper vi ner i vår säng och myser. Tycker att han är lite varm, inte sådär morgonsömningvarm utan stegringsvarm. Mätte och jovisst, 37,6C, så blev ingen skola. Blev dock en liten tur med bilen till Manoel Island var vi tittade på Duck Village, råkade helt enkelt gå förbi, och drack en kaffe. Sedan körde vi runt en stund eftersom både Umi och Ava somnade i bilen.            

På eftermiddagen blev det både TV slötittande och rensning i trädgården. Alltså ni sku bara veta hur mycket ogräs, kvistar och grejs vi rivit upp, klippt av, burit och dragit. Enorma mängder. Trädgården är ju otroligt fin som vild och så ska den få förbli men samtidigt kräver den nog en hel del arbete för att inte bli för crazy. Vi alla njuter stort av att pyssla i den. Umi och jag planterade lite örter igår. Hoppas vi får dem att växa.

Skrev ju här om dagen om Umis trotsålder men nu måst jag säga att vi härligt nog haft ett litet uppehåll. Han har varit riktigt gemytlig att umgås med. Tror att detta med skolan stabiliserats, han var glad vid både lämning och hämtning i slutet på veckan, och sen påverkar det säkerligen att jag och F verkligen gjort en effort att hålla oss lugna trots otroligt prövande situationer. Hur som haver har det varit skönt att ha "vår Umi" tillbaka. Några bilder från gårdagens familjehundpromenad.


                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar