måndag 14 november 2016

Vilket otroligt veckoslut

Vad är bättre än att vara social efter flera sjuka veckoslut och en familjeresa. Suktade riktigt att få hänga med vänner och så blev det minsann.

På fredagkväll gick jag och äta med min kompis Linda. Gick till en grekisk restaurang i Xemxija, god mat och vi hade roligt som vanligt. Hon började jobba en månad sedan så nu har vi inte längre våra långa hundpromenader eller dagar som vi bara dricker kaffe och umgås. Saknar hennes sällskap. Nästa morgon träffades vi dock igen innan kl.08 (ja, man är ju ändå vaken tidigt) och gick på långpromenad.

Efter lunch kom Klingenbergska familjen till oss på grillning. Det är så roligt att umgås med en familj som det bara fungerar med. Alla trivs helt enkelt. Umi är helt förälskad i deras dotter Idun. Hon påminner mycket om hans kusin Emma som han alltid varit jätte förtjust i. Tog förståss inga bilder på dagen. Det roliga var att Caj hade varit på en fisketur dagen innan så vi grillade fisken han fångat. Det blev verkligen gott. De gick vid åtta och Umis huvud hann knappt träffa dynan innan han somnade. Varje gång vi träffar dem börjar han dock gråta när det är dags att säga hejdå. Det blir så mycket känslor för en liten.


På söndagen träffade vi både Klingenbergs och min kompis Linda med familj. Vi körde alla tillsammans till The President's Kitchen Garden var barnen lekte, vi drack kaffe och alla hade trevligt. Kom på hemvägen på att vi hade inbokad barnvaktning på kvällen! Att man kan glömma sånt?! Första gången sedan vi flyttat till Malta. Med andra ord länge sedan F och jag varit någonstans på tumis.



Det var roligt, kändes lite pirrigt och vi gick på fin restaurang. Just så som man ska göra när man är barnfri. Barnvaktningen hade också gått relativt bra. Ava somnade nästan genast när vi gått, tror inte ens hon märkte att vi gått eftersom det var F som lade henne, men vi var noga med att hon fick leka lite med Genesis innan så det inte sku bli en chock ifall hon kommer in i rummet, och inte mamma eller pappa. Umi höll sig segt vaken till tio och frågade non stop efter mig. Inget gråt eller så men frågade i ett. De låg till sist tillsammans i hans säng och strök varandra om håret. Härligt att hon lyckades få honom från nej - kom inte nära till att mysa tillsammans i sängen. Genesis är guldvärd!

Men vilket vecksolut alltså! Härligt. Nu är jag dock helt slut. Legat vaken mitt i natten och tvinnat i timmotal. Får väl skylla på den fantastiska super månen. Barnen sov i allafall som stenar till kl.08.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar