tisdag 4 oktober 2016

Barnens rum

När F kom hem sa han att det stod lite möbler ute på gatan, som grannen tydligen ville bli av med. Jag gick och kollade och vi beslöt oss för att ta ett ganska lågt långt bord. Visste inte genast vart det skulle passa men i värsta fall i trädgården. Det visade sig att det passade på centimetern i barnens rum. Helt enkelt meant to be! De har saknat ett bord i deras höjd att leka vid. Dessutom gärna stabilt för Ava klättrar. Här några bilder precis när vi börjat fixa så det ska nog bli mysigare, men en bra början tycker jag.

Bordet passade precis! Och leksakslådorna rymdes exakt under. Stöpseln är fläktens och den skall väl så småningom bort när det igen blir svalare.
 På bordets plats har det tidigare hängt en bohylla som vi nu fick lägga högre upp. Lite väl högt kanske men där fanns krokar färdigt för ändamålet. Dessutom är det fiffigt att ha "finare" böcker högre upp som Ava inte kan riva sönder. Umi hade dessa böcker i hennes ålder och rev inte men Ava är vår Godzilla. Sedan har barnen även massa böcker som de har i daglig användning men böcker med tunna sidor eller tjockare sagoböcker fick komma upp.

Där ser man bokhyllan högt uppe. På bilderna nedan ser man Umis säng.
    
Visst har de fin utsikt från sitt rum! Ava sitter på en gästmadrass vi köpte när vi flyttat in. Perfekt att ha i ett barnrum.
Och Avas säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar