onsdag 17 augusti 2016

Sommaren som bäst!

Hör och läser att hösten närmat sig norden. Trots vi precis var där och det nog var tröjväder så känns hösten ändå så väldigt långt ifrån. Här är det stadigt +30, varmt och skönt. En liten blåst gör det perfekt, just så att det inte är för varmt. Njuter med andra ord stort. Barnen spenderar massvis med tid i minipoolen och där emellan har vi gått till klubben, vart vi går två gånger i veckan, till stranden, ätit ute och ja, bara njutit av den långa sommaren.




Hur gick det då att äta ut? Jag skrev i ett tidigare skede att det inte var lika roligt mera. Igår gick det faktiskt riktigt bra! Eftersom Ava inte ätit någon form av barnmat (puréer) på flera veckor så beställde jag helt enkelt sådan mat som hon också kunde äta av, vilket fungerade utmärkt och hon hölls nöjd hela tiden. Umi åt massvis av pizza, förstår inte vart han sätter dessa mängder han äter, och innan maten kom fick han rita och efter maten satt han och beundrade länge solnedgången. Solen tuti, hejdå solen, hej månen, sa han flera gånger.

På klubben är de verkligen fascinerade av Umi. Hans överhyperhet, när han bara springer runt non stop tills någon tar fram borden på arts & craft timmen och när han sedan slår sig till ro och sitter och pillar koncentrerat i 45 min. De är helt förundrade över dessa två sidor och menar att man ofta ser någondera men att man mer sällan ser sådan enorm koncentration kombinerat med ett sjukt aktivt beteende. När borden tas bort slår duracell kaninen på on knappen och far igen omkring som ett jehu. Folk skrattar åt honom och hans goda humör. Han dryper av svett och skriker av glädje. Huhu, detta barn alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar