lördag 18 juni 2016

Vattkoppor, inhiberade middagsgäster & familjegrillning

Så kan man sammanfatta dagen. Märkte att Ava hade ett par prickar på ryggen men kunde lika väl ha varit typ mygg eller spindel bett. Men ser att det inom typ en timme blivit fler. Hm. Vattkoppor? Eventuellt! Inte säkert men liknar nog väldigt när man googlar vattkoppor dag 1. Så här milda var prickarna ännu på morgonen.



Jag meddelar våra vänner som sku komma på grillning till oss. Deras dotter som snart fyller 5 mån är väldigt liten, dvs 5 kg som bäst, var under två kilo när hon föddes, så hon behöver inte precis smittas just nu. Det beslöts att inhibera middagen, just in case. Det var ett bra beslut för prickarna blev fler och större under dagen. Inte ännu vattenfyllda men ilsknare till utseende. Ava verkar dock inte berörd av dem och varit på gott humör och ätit prima som vanligt. Hoppas hon sku slippa undan med en mild variant. Intressant att se när och hur Umi drabbas. Trots att jag inte ser fram emot de kommande veckan/orna med vattkoppor och levande i karantän så vore det ju bra att de båda nu fick, så har man det sen fixat.

Hann även köpa nya krukor och måst säga att jag är väldigt nöjd med hur det blev. Tycker färgerna piffar upp det hela på ett härligt sätt.




Trots uteblivna middagsgäster beslöt vi att ändå grilla och tur det för det var jätte lyckat. Maten blev god, barnen tyckte det var kul och det var perfekt temperatur. Varmt, inte mera hett, med en skön bris. Så här ser de ut när glassbilen åkte förbi.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar