fredag 25 mars 2016

Madrasserna, snaggat hår, ogräs och solnedgång.

Husets ägarinna kom på besök för att skriva på kontraktet och ta den första hyran. Vi tänkte att vi inte desstumer kommenterar madrasserna som vi önskar att de snarast hämtar utan vi la dem snyggt på rad precis vid ingången. Vi såg hur hon reagerade på dem och en timme efter sitt besök ringde hon och sa att hennes man är påväg med lastbil efter dem. Ibland är det bäst att inte jamsa utan helt enkelt make a statement. Så skönt att de nu är borta. Gav med även en enorm helt onödigt fötölj.


Jag har börjat dra ogräs vid stigarna och det är otroligt hurdant ansiktslyft hela trädgården får av en så enkel grej. Det är grymt vad det är terapautiskt att hålla på med något så monotont i härligt väder.


                 

Förutom att ha dragit ogräs så klippte jag, igen, Umis hår. Det växer med grym fart och vips ser han ut som värsta moppen. Jag är minsann ingen expert men tycker det blir helt OK. Ser dock efteråt en massa strån som sticker ut lite här som där.

Blev igen en härlig eftermiddagspromenad i solnedgången här i våra kvarter. Så snyggt!



Vi gick längre än tänkt så vi kom hem lite i sista minuten innan hunger drama möjligen infaller. Kastade mig över spisen och ser hur gaslågan dör. Yes! Va kul! Gasen har tagit slut långfredagen till ära. Den andra flaskan var ju givetvis även tom. Det är helt enkelt något som blivit ogjort, att köpa en ny. Som tur fungerar en av de fyra plattorna på el så middag fick vi ändå, trots att de tog lite längre. Allas humör hölls dock på topp och maten åts med god aptit när det äntligen var färdig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar