tisdag 22 mars 2016

En vardag i bilder

F for iväg på jobb idag, första egentliga dagen. Nu innan det börjar på riktigt handlar det om att planera och förbereda så det är korta dagar. Nog har jag väl sagt att han kommer att jobba som dykarinstruktör? Anyways så hade Umi och jag en mysig stund i trädgården medan Ava sov en förmiddagstupplur. Härligt väder, varmt +24C men skuggigt och lite blåsigt. Skönt att vara ute i t-shirt. Kolla hans hy!


Vi hittade insekter att studera, vi sopade och krattade och Umi gunga medan jag fundera vad man ska göra med vår problemhörna i gården. Det är som en junk yard.


Problemet med huset att det finns en massa grunkkor, båda ägarnas och de som bott hör tidigare, både ute och inne. Så mycket som helt enkelt borde slängas. Sedan åt jag en utsökt lunch när barnen somnat. Stekte två ägg med lite mozzarella, värmde upp gårdagens aubergine-tomat-feta pastasås och åt det med en massa baby spenat.


Till sist när F kom hem så börja vi röja barnrummet. Ja vi sover ännu alla i vårt sovrum. Men nu fick vi hem sängen vi köpt åt Umi och nya madrasserna kommer imorgon så nu är det på tiden att få barnrummet i skick så att han kan flytta in. För tillfället ser rummet ganska slitet ut och det är tråkigt att det både limmats en massa klistermärken och ritats på väggen. Nå, månne vi inte får det mysigt ändå! Ni får se bilder sen hur det blir. Får se om inte Ava får flytta in med honom också snart. De är nu så vana med varandras ljud att nu sku det säkert gå lättast och hon har dessutom börjat sluta äta på natten.


Under eftermiddagens family outing ville Umi absolut att Ava sku sitta uppe och han nere. Ja, ok, why not. Egentligen ska det lättare barnet vara där nere men det är ju faktiskt inte så stor skillnad på dem. Umi ville ha både mössa och solglasögon på, hehe. De ser säkert lite överklädda ut men båda hade bara t-shirt under och det blåste så in i norden, dock var vinden jätte varm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar