söndag 21 februari 2016

Farewells

Många sista träffar har avbokats på grund av förkylningar. Har varit jätte strikt att inte träffa folk som är lite sådär smått sjuka, speciellt barn som Umi leker med. Annars tycker jag inte alls det är farligt men nu när barnen precis återhämtat sig från en långvarig seg förkylning så känns det så onödigt att drabbas igen. Klart man inte lever i en bubbla och vi lika lätt kan få något i butiken men försöka undvika kan man ändå göra. Men idag har barnen och jag flängt och haft det så jätte kul. F stanna hemma och packa.
Bild från nätet


På förmiddagen var vi hos en kompis, från den så kallade babygruppen, på brunch. Vi var 3 st + då 5 barn, och det var både gott, kiva och helt enkelt avslappnat att umgås, som vanligt. Barnen underhåller sig själva, ja emellan varven åtminstone, så man hinner faktiskt prata. Tycker så mycket om alla i denna grupp. Och vi fick presenter! En bok på finska i super storlek, sån som man kan ta med på flyget. På finska för att man sku ha ett minne från Finland! Vilken fin tanke. Och sen fick jag ett smycke, en bitring! What? Ja, alltså ett jätte fint smycke, helt i min stil, som alltså är en bitring för bebisar. Vilken sjukt bra idé. Ava grabba genast tag i den och högg gommen i. Blir ju lätt så att man undviker smycken för det dras o bits i allt, och jag som i vanliga fall brukar ha en hel del smycken tycker ju det är tråkigt, så detta är ju bara för genialiskt. Den är dessutom så snygg att fast ingen mer biter i den så har man den ju gärna!



Vi kom hem på siesta och for sedan vidare. Hem till en kompis som har en son som är ett år äldre än Umi. De hade sjukt roligt. Känns som att Umi alltid leker bättre med äldre barn, kanske för att de liksom leder leken medan Umi helt enkelt bara hänger med/efter och är nöjd. Ava satt och pilla på Duplo så vi hann också tala ordentligt. Vi kom hem strax innan kl,19 så det blev kvickt middag, bad och säng för de små. Vilken social och verkligen kul dag. Gjorde så gott att träffa vänner och barnen betedde sig exemplariskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar