söndag 24 maj 2015

En dag i slow motion

Igår när Umi börja gny vid kl 04.45 så var vi så jäkla trötta, vi hade alla sovit som krattor. Fattar inte vad som felas, Umi brukar ju sova gott men nu är det nog något, han både kliar sig, gråter och skakar spjällsängen som skallrar något otroligt (den som vi har på lande är en äldre modell och ganska vinglig och skallrar något fruktansvärt). Efter en timmes gnyende var tionde minut var det bara att ge upp och inse att det är morgon, gäsp. Umi var på strålande humör och i full fart. Vi var så sjukt trötta att vi fick såndäna hysteriska skrattanfall när tårarna bara stritta och chokladen som proppats i munnen bara spruta ut och kaffet skvalpa i famnen, men härligt så, istället för att gå omkring och suras på grund att tröttheten. 10 tiden gick vi hela högen till mina föräldrars stuga, tänkt att vi sku passa på att duscha hos dem. De skratta nog åt oss när vi kom hasandes i pyjamas och såg helt eländiga ut. Jag blev skickad i sängs och sov i en och en halv timme. När vi båda duschat och vaknat till liv så vaknade Umi. Sedan blev vi dessutom bjudna på lyx lunch. Kanske man borde gå över och duscha lite oftare om det innebär siesta, kaffe och lyxlunch! Efter maten så somnade F på soffan sittandes så nu var det hans tur att bli skickad i sängs. Medan han sov gick vi andra ut och hade jätte skönt vid stranden trots blåsten.

Denna natt var bättre, Umi fick Atarax som stoppar kliande så han sov bättre och givetvis då också vi. Nu har vi babysimmat och skall idag på min brorsdotters 5 års kalas. Fantastiskt när stugan är så nära att man kan komma körandes till babysim till kl.09 på morgonen, gå igenom posten hemma, gå på kalas och köra tillbaka samma eftermiddag.

Min pappa hitta en super barnvagn i garaget på lande. Den har döpts till Royce Rolls och jätte behändig när Umi plötsligt inte mera orkar gå och jag inte orkar bära. Då kommer Royce Rolls to the rescue.

2 kommentarer:

  1. Filmen uppskattades stort! Och nu sjunger vi alla theme sången i detta hus :)

    SvaraRadera